feedburner

Te anunt cand mai scriu ceva?

căutare personalizată

The "Pauza"

Etichete: ,
>

Gata, plec pentru 1-2 saptamani,voi incerca sa mai postez intre timp dar nu promit nimic pentru ca nu voi avea acces la internet. Sunt foarte ocupat cu evenimentele din viata personala,mai exact povestea Alinei se apropie de sfarsit,asadar trebuie sa ma axez mai mult pe aceasta problema.

Am un mesaj pentru "prietenii" mei din lumea carpatinului:
- Baieti, oricat de mult v-as uri eu pe voi si oricat de mult mi-ar place sa va vad violati de un trib de indieni... NU am timp de voi. Asa ca incetati in a mai ma pomeni de fiecare data cand va deranjeaza cineva. Nu sunt eu adminul nici unui forum,de fapt numai de forumuri nu am eu timp acum. V-ati atins scopul, am incetat sa mai ma cert cu voi, incercati sa faceti acelasi lucru. Sau credeti ca eu sunt singurul vostru dusman? Nu sunt nici singurul,nici cel mai important asa ca mai bine vedeti-va de treaba voastra. Va multumesc ca imi cititi blogul atat de constant. :)

Va salut pe toti,ne citim curand!

Cititi mai departe...

Prima Revista Hip Hop din Romania

Etichete:
>


O stire care nu poate decat sa ma bucure.

http://www.blackoutmagazine.ro

Pe 1 Martie se lanseaza prima revista Hip-Hop autohtona. Bravo Baieti, asteptam cu nerabdare.

Cititi mai departe...

Funny Tano - Cane Corso

Etichete:
>

Tano se converseaza cu un catelus de pe youtube ... cine stie ce o zice el acolo... :(

Cititi mai departe...

Ciobanesc Romanesc Corb

Etichete:
>

Am decis ca din cand in cand sa postez un articol despre o rasa romaneasca. Chiar daca sunt un fan infocat al ciobanescului carpatin,cred ca fiecare rasa romaneasca merita promovata. Incep astazi cu Ciobanescul Corb atat pentru faptul ca e cea mai noua rasa omologata pe plan national cat si pentru faptul ca imi sunt foarte dragi.

Era prin martie 2007 cand m-am inregistrat pe animale.ro si spun sincer ca pana atunci habar nu aveam de existenta corbilor. Am descoperit topicul asta, unde Cosmin (Corbu sau Mustang pe forumuri) le spunea tuturor despre cainii astia negri, subiectul m-a captivat si am inceput sa fiu din ce in ce mai interesat de cainele asta.
In primul rand datorita culorii.. mereu mi-au placut cainii negri,acum vorbeam insa de un ciobanesc,ceea ce nu putea decat sa ma bucure.
Am aflat in timp despre numeroasele povesti si legende cu acest caine,am inteles din ceea ce citeam acolo ca vorbim de un caine tipic romanesc.Caracterul,impozanta si utilitatea lor atrag orice privire,sunt sigur de asta.
Aveam insa o problema,timpul trecea,vedeam tot felul de poze si totusi nu apucasem sa vad un exemplar de ciobanesc corb live.
Timpul a rezolvat si aceasta problema,cand la Predeal in 2008 au fost prezentati pentru prima oara intr-o expozitie AchR. Va spun sincer ca am ramas foarte placut surprins cand am vazut acesti caini. Abosult superbi,acea culoarea neagra lucea sub razele soarelui.. te indragosteai de ei instant.
In decembrie 2008 s-a anuntat si omologarea nationala a rasei (parca in decembrie,daca ma insel va rog sa ma corectati) si astfel la Gala Ciobanestilor Romanesti am putut asista la primul arbitraj oficial al Ciobanestilor Corbi.
Cainii vazuti la Predeal mi-au placut,insa ceea ce vedeam la Gala deja intrecea orice asteptari,s-au strans peste 60 de exemplare,dintre care unele te faceau sa ramai incremenit. Imaginati-va niste dulai imensi,negrii al carui latrat acoperea orice alt zgomot din zona. Nu stiu daca exista cuvinte suficient de frumoase pentru a descrie ciobanestii romanesti,fiecare in parte are acel "ceva" care te cucereste. Pe scurt eu cred ca orice roman care vrea un caine atat de paza si protectie cat si un excelent companion ar trebui sa opteze pentru un Ciobanesc Romanesc.
Intre timp daca doriti mai multe detalii despre ciobanesc corb,intrati pe forumul lui Cosim,care este dedicat in exclusivitate acestei rase.







Cititi mai departe...

Wanted - Movie Review

Etichete:
>

Nu am prea multe de zis despre filmul asta.. imi plac filmele de actiune,insa asta e cam tras de par.Prea multa fictiune. In schimb,misto efectele speciale.
Nota personala : 5/10

Cititi mai departe...

Wall-e - Movie Review

Etichete:
>

Pana acum,daca eram intrebat despre animatia preferata,raspunul era Ratatouille. Acum cateva zile am vazut Wall-e si pot spune sigur ca a intrat pe nr.1 in preferintele mele in materie de animatii. Pe langa faptul ca razi intregul film cu lacrimi de nazdravaniile facute de acest robotel,se mai intampla ceva.

Mai exact pe de o parte esti capativat de aceasta poveste interesanta ce se petrece in viitor.Pe de alta parte, filmul iti trezeste niste intrebari si te face sa vezi viitorul trist spre care ne indreptam. De ce spun asta? Pai filmul prezinta o poveste din viitor,pamantul pustiu,tone de gunoi si furtuni violente. In acest peisaj,apare Wall-e,unul din roboteii creati de oameni pentru reciclarea gunoiului,care a reusit sa supravietuiasca in timp. Nu ma voi apuca acum sa va povestesc filmul,dar va spun ca este una dintre cele mai reusite creatii animate din ultimii ani.
Nota mea : 10/10

Cititi mai departe...

Uncle P - Movie Review

Etichete:
>

Mi-am gasit putin timp sa mai vad cate un film. In seara asta am vazut unul din cele mai frumoase filme de familie. Lil Romeo demonstreaza inca o data ca e un actor bun si un pusti simpatic,insa tot filmul veti fi cuceriti de mezina familiei care este absolut dementiala.
Un film bun cu o poveste interesanta,umorul si drama fiind foarte bine combinate. In fapt intregul film e al naibii de amuzant,personal mi-a placut mult si vi`l recomand si voua.
Enjoy


Nota personala : 9/10

Cititi mai departe...

Chinologia lu` Peste Prajit - Promovare Carpatini

Etichete: ,
>

Am vazut ca a fost destul de citit blogul meu din pricina postarilor despre chinologie si chiar am inceput sa primesc si raspunsuri.
Sunt 100% de acord cu ce spune Alex,drept urmare acum ceva vreme am decis sa fac un mic proiect de promovare a rasei. Cum toata chestia asta costa,si cum nu sunt un mic Gigi Becali, am decis sa fac un cont unde sa strang bani pentru acest proiect.
Proiectul in sine includea niste interviuri si filmari cu diversi artisti de pe la noi,despre ciobanescul carpatin. Lucru ce ar fi atras instant atat atentia tinerilor cat si atentia oamenilor in general.
Ce am primit eu pentru acest proiect? Multa m*ie,pe romaneste! Am fost facut cersetor si mi s-a spus ca incerc sa ma imbogatesc pe urma carpatinilor. Cei din lumea chinologica sunt in tema cu acel scandal. Pe scurt,am incercat sa fac ceva BUN pentru rasa si am fost tratat cu curul.
Ca mine sunt si altii care au diverse ideei,dar tac malc din cauza "mogulilor" din sistem. Pentru ca ajunge sa iti fie frica sa mai deschizi gura nestiind de unde apare un "ciumpalac" care vrea sa iti taie maul.

Trecand peste acest aspect ajung la chestia cu emisiunile astea la Radio Romania Actualitati si TVR3. Nimeni nu zice ca nu e bine ce se intampla,a nu se intelege gresit, insa CLAR trebuie gasit ceva mai bun.Culmea e ca ditamai cluburile de rasa stau si mictioneaza si o freaca la rece,in timp ce pe ecran,la o emisiune de maxima audienta apare impostorul si nesimtitul de Osiceanu. Este vorba despre emisiunea cu Rzavan si Danny,unde nea caisa asta care sta si baga strambe de vreme buna in lumea chinologica, isi etaleaza produsii.Nu comentez calitatea lor,pentru ca nu am ce comenta,ideea e simpla... ala a reusit, noi de ce nu am putea?

Va spun eu de ce. Pentru ca lumea e prea ocupata sa arunce cu cacat in unii si in altii. Eu chiar am o sectiune pe un forum oarecare dedicata vietii mele personale,menita sa arate ce nenorocit sunt eu. Asta e promovarea oferita de "maimarii" cluburilor de carpatini, si ma pote injura oricine cand spun asta. Este purul adevar.. omul cauta informatii despre carpatin si gaseste siteuri unde afla ca X nu e de acord cu Y dar mai ales faptul ca Z a avut o viata mai putin ortodoxa.

Dupa astea va mai asteptati sa bage cineva in seama carpatinul? Cine? Papa de la Roma poate.. daca nu o fi ocupat.

Alexe,cand ai pornit chestia cu bannerul asta :

Totul parea minunat,era un banner pe care si-l putea pune ORICINE pe site,promovand astfel carpatinul. Ceea ce probabil s-ar fi si intamplat daca nu era bagat intr-o discutie de cacat,unde tot eu eram acuzat ca este imaginea cu care fur eu bani de pe carca ciobanestilor.

CE PRETENTII SA AVEM FRATILOR? Avem ceea ce meritam.

P.S. A nu se intelege ca mai ma iau de cineva,ati reusit sa ma faceti sa ma retrag din discutii.. acum doar atrag atentia asupra unei probleme reale. Romanul nu isi cunoaste cainii.

Avem 4 rase fratilor... si lumea inca crede ca ce nu e mioritic e carpatin.. sau si mai rau... tot ce e ciobanesc... e caucazian!

Asta vreti? Asta sa aveti! Hai ca m-am aprins... sunt atat de multe de zis,si atat de putini oameni dispusi sa vorbeasca,de ce oare?

Cititi mai departe...

Chinologia lu` Peste Prajit - Part 2

Etichete:
>

Daca tot m-am apucat de scris despre chinologie,m-am gandit sa mai detaliez niste aspecte... .

Incep cu crescatorii de ciobanesc carpatin.
In ultima vreme exista o multime de certuri mai mult sau mai putin serioase in aceasta lume,certuri in care am fost si eu implicat vreme buna. Nu am de gand sa mai rascolesc rahatul si sa incep sa vorbesc despre ele,cel putin nu inca.
Am insa o problema cu acei crescatori care cred ca daca in viata personala au diverse titluri sau calificari capata automat alt rang in lumea chinologica.
Un exemplu este acela ca atunci cand se ia de exemplu un interviu unui anume X care creste carpatini, acel interviu va suna cam asa :
" Interviu cu dl.ing.prof.univ.const. X".
Mai oameni buni,am fost acuzat ca sunt analfabet si poate multi vor considera chestia cu titluri o frustrare de a mea,chiar si asa... de cand dracu conteaza faptul ca ai 7 facultati cand este vorba despre caini?
Pe bune,nu inteleg! Brusc pentru a creste o rasa,in cazul meu carpatinul,trebuie sa ai studii superioare? Nu cumva vorbim de aceeasi rasa crescuta si mentinuta in timp de catre ciobani? Ce relevanta are faptul ca tu esti inginer si doctor universitar atunci cand vorbim de caini? Habar n-am,dar sincer ma dispera chestia asta.
Cand vorbim de caini,suntem doar niste oameni pasionati care lupta pentru acelasi scop,o rasa cat mai curata,mai pura si mai numeroasa! Poti fi si Einstein,cand vorbim despre caini.. prietene... lasa-ne cu titlurile lui peste prajit. Nu isi au locul.

Hai ca ma aprind.. :) o sa mai scriu cate ceva in curand. Noroc

Cititi mai departe...

Chinologia lu` Peste Prajit

Etichete:
>

"Chinologie". Un cuvant simplu care defineste o stiinta. Din pacate in ziua de azi oricine creste sau detine caini isi asuma singur denumirea de "chinolog",si chestia asta ma enerveaza la culme.
Indiferent de cat de mult imi plac cainii,in mod sigur nu ma pot declara chinolog,la naiba.. nici macar termenul de "crescator" nu cred ca mi se potriveste prea bine,cu toate astea in ultima vreme sunt catalogat drept "crescator de ciobanesc carpatin".

Sa va spun ce cred eu despre un crescator.
Crescatorul de caini este acel om care isi aloca TOT timpul acestei activitati,este omul care detine cunostinte despre genetica si istoria unei anumite rase. Este acel om care stie ce caine va da o monta buna cu alt caine doar dintr-o privire. Pentru a ajunge crescator este nevoie de ani buni si de multe monte reusite.
Chinologul este acel om "doxa". Acel om ale carui cunostinte despre caini,anatomie,genetica,fenotip,etc ating apogeul. Dl. Muntean, Dl. Vantu si multi alti arbitrii AchR sunt chinologi. As vrea sa pot detalia mai mult acest aspect dar spun sincer ca ma depaseste,singurul motiv pentru care scriu acest post este acela ca sunt satul de infinitatea de "wannabe" care se cred buricul pamantului in materie de chinologie.
Daca nu ar exista snobismul asta national,care pleaca de la ideea ca daca n`ai masina mirosi a prost si pana la ideea ca daca ai 3 monte din care ti-au iesit 2 pui buni esti chinolog, totul ar fi mult mai simplu.
Din pacate si in chinologie,ca peste tot exista dorinta de putere,dorinta de afirmare si aceea de a-ti face un nume.Nimic rau in asta, atata tot ca in foarte multe din cazuri aceste dorinte lasa cu mult in urma ceea ce ar trebui sa primeze,mai exact " CAINELE".
As putea scrie pana maine despre acest aspect,sper doar ca postul asta sa le deschida unora ochii. Am invatat din trecut ca nu e bine sa dai nume cand vorbesti despre ceva ce consideri a fi o "neregula",pentru ca risti ca in termen scurt sa devi tinta unor atacuri mai mult sau mai putin directe, asa ca acest post ramane doar o parere personala asupra chinologiei din Romania.

Cititi mai departe...


Copyright ? 2008 Bloggerized by : GosuBlogger
Langit: Designed by Eches Langit Blogger template distributed by eBlog Templates