feedburner

Te anunt cand mai scriu ceva?

căutare personalizată

Euro si Criza

Etichete:
>

10.01.2008 1 euro : 4.2127 RON

Asta e prima stire luata in freza de dimineata pe stomacul gol. Sa pice bine asa... Acelasi Isarescu care dadea garantii ca Euro nu va mai sari pragul de 4 RON, ne explica astazi cum din cauza crizei s-a intamplat aceasta depreciere a monedei nationale. Va rog frumos sa imi permiteti sa imi bag eu pula si in ea moneda si in ea criza. Daca e sa ma intrebati pe mine, criza asta este una dintre cele mai bine lucrate smecherii din istoria lumii. Personal cred ca nu exista criza, exista doar niste baieti destepti care vor scoate zeci.. sute de miliarde profit din chestia asta. Exact cum ne-au fredonat cu gripa aviara asa se intampla acum la televizor cu criza. Tot aud ca a ajuns in Romania, ca domne o sa fie rau.. foamete,etc. am si eu o intrebare.. daca tot suntem in criza ...de ce aveam 3 Q5 in tara la o zi dupa lansarea oficiala? De ce hipermarketurile sunt pline? De ce americanii de rand spun ca ei nu simt nici o criza? Si aceste "De ce -uri" ar puea continua mult si bine. Pe bune! Criza asta este o manevra urata, atat si nimic mai mult.
Sa revin acum la euro... asta ce mortii lui mai vrea? Creste ca Fat Frumos din lacrima al dracu fara nici un motiv real.. stiu ca vor spune unii experti in finante ca ma insel.. chiar si asa tot ma pis pe ea moneda europeana. In primul rand pentru ca traiesc intr-o tara in care moneda nationala este leul, dar toate preturile sunt in euro .. "pentru ca in curand vom avea si noi euro ca moneda unica" ... pai atunci tot "in curand" ar trebui sa fie si preturile in euro. Poate sunt eu putin cam aprins,si va explic si motivul.. am un ap cu 3 camere inchiriat cu 600 de euro... la momentul inchirierii insemna cam 21 de milioane... eh uite azi cand trebuie sa platesc chiria dau aproape 25. De ce? Din cauza unei crize inexistente si din cauza unor tampiti care ne conduc tara. Dar nu-i nimic.. mergem mai departe. Suntem in UE ce naiba!

Cititi mai departe...

Romania

Etichete:
>

Nimic de spus, Romania este o tara minunata. Si spun asta fara pic de sarcasm, imi iubesc tara si sunt mandru ca`s roman. Si de aici ar putea incepe o intreaga filozofie despre Romania si Imaginea Romaniei in Europa. Si suntem multi cei care suntem deranjati de felul in care ne vad cei de afara. Sincer,ia spuneti-mi si mie, ce pretentii putem avea cand gasim asemenea specimene la tot pasul?






Scandal Nikita vs. Mondenii! - MyVideo România


Iar apogeul este atins aici si credeti-ma, merita vazut :





ROMANIA - Frumoasa tara,pacat ca-i locuita!

Cititi mai departe...

Ciobanesc Carpatin

Etichete:
>

Cu toate ca initial imi propusesem sa nu scriu aici despre caini, mi-am dat seama ca nu pot evita tocmai acest aspect, care in ultima vreme a facut parte din viata mea tot mai des.Sunt multe rase pe pamantul asta, si multi caini buni, insa afinitatea mea, pasiunea si iubirea mea va ramane mereu Ciobanescul Carpatin.
M-am bagat tot mai adanc in lumea chinologica si am inceput sa ies in expozitii, sa particip pe cat de des am putut la evenimente ce tin de ciobanescul romanesc si sa promovez online aceasta rasa. De ce? Sincer si eu ma intreb de multe ori, dupa cati "prieteni" mi-am facut in lumea asta. De multe ori spun .. "gata, mi-a ajuns!", dar urmeaza momentul cand ma uit la cainii mei, cat de minunati poti fi, si cat de putin cunoscuti de romani sunt, spun asta pentru ca e de-a dreptul enervant sa mergi cu un caine romanesc pe strada si lumea sa te intrebe : "asta e de ala caucazian?". M-am saturat sa trebuiasca sa dau mereu acelasi raspuns, si apoi ma intreb ce pretentii poti avea de la oamenii de rand,cand prezentatori de televiziune incurca mioriticul cu bucovineanul sau carpatinul si viceversa. Pe scurt ma ocup de cainii astia din simpla pasiune dar si din dorinta de a arata romanilor ce rasa romaneasca, ce caine uluitor ne-a fost daruit de ciobanii romani. Stati ca asta nu e tot, nu e vorba doar despre carpatin ... avem 4 rase nationale, 2 omologate international, si 2 omologate doar national momentan. Pariu ca daca opresti 10 oameni pe strada si ii intrebi despre rasele romanesti 9 din 10 vor spune ca nu stiu sau iti vor da un raspuns complet aiurea?
Trecand peste aceste mici neajunsuri este totusi bine ca dealungul timpului s-au gasit oameni care sa se ocupa de rasa asta,oameni care iubesc la fel ca mine cainii astia si care au facut si vor face orice pentru ei. Ii amintesc aici pe George Balan, Catalin Ionete si Dan Sarbu, 3 oameni pe care ii cunosc si pe care sunt mandru sa ii numesc prieteni. Oamenii astia lucreaza cu ciobanescul carpatin si pentru ciobanescul carpatin. Bravo lor pentru munca depusa. Hai ca va las, o sa mai scriu eu si despre carpatin si diversele evenimente la care particip,deocamdata termin aici...

Cititi mai departe...

Buna Dimineata

Etichete:
>

O noua zi, o noua insemnare in blog...
Ca de obicei.. inainte de a verifica vre-o stire ( de parca ma si doare pe mine unde s-a imbatat Basescu sau cine o babardeste pe Udrea) ... am verificat youtubeul .. si am descoperit o chestie marfa, jocul de`a soarecele si pisica numai e periculos, de fapt daca e sa ne luam dupa clipul de mai jos mai periculos este jocul de`a v`ati ascunselea... nu ma credeti? ia uitati-va nitel aciulea :

Cititi mai departe...

Thomas

Etichete:
>

Si daca tot am vorbit despre familie, este momentul sa vorbesc si despre Thomas. Imi aduc aminte bine, venisem de la sala si Alina ma astepta in camera cu o mimica putin surprinsa,vesela si in acelasi timp ingrijoarata si mi-a spus simplu :" Danny, cum ai reactiona daca ti-as spune ca vei fi tatic?" .. m-am uitat la ea in mana am vazut testul de sarcina. Era deja totul sigur, urma ca eu, Daniel Milea sa devin tatic. 9 luni mai tarziu pe 26 iulie am avut parte de prima alarma falsa, dar multumesc lui Dumnezeu am avut mereu prieteni buni, si mi-au fost alaturi si in acele momente. Daca pe 26 iulie a fost o alarma falsa,pe 28 lucrurile stateau cu totul altfel, doctorul o chemase pe Alina la cezariana. Era deja totul sigur, la acea data Thomas urma sa vada lumina pentru prima oara. Eram in fata maternitatii alaturi de mama mea si de bunul meu prieten Victor si sora Alinei, Mihaela. Stateam ca pe ace,stiind ca inauntru se intampla un lucru mare... brancardierul,cu care ma imprietenisem iesea afara mereu si imi spunea ce se intampla... am ascultat interesat si ingrjiorat pana cand a iesit afara cu un zambet larg pe buze si mi-a spus :" Bravo baaaaa, ai un baiat de 3 kile juma!" ..a fost momentul cand doar cineva are un copil poate sa inteleaga, mi-a fugit pamantul de sub picioare,am inceput sa rad plangand, tremuram din toate cele si mi-am sunat rudele si prietenii. Am urcat imediat dupa operatie sus pentru a-mi vedea copilul,si acum urmeaza o alta intortochere de sentimente pentru ca ma uitam la Alina care tocmai suferise o cezariana,si iti puteai da seama cu ochiul liber ca a trecut printr-o operatie grea... si Milea Thomas Marian, copilul meu. Aici il puteti vedea la 45 de minute dupa nastere,prima lui poza,si prima intalnire cu mine,tatal lui.


Probabil momentul in care afli ca esti tata si cel in care iti tii copilul pentru prima oara in brate sunt cele mai frumoase momente pe care le poate trai un barbat intr-o viata de om.
Am plecat dupa aceea sa fac ceea ce face orice barbat dupa ce afla ca are un copil... m-am dus sa imi cinstesc prietenii. Tin sa la multumesc lui Andrei,Cristi,Speedy,Victor,Sebi,Kiki,Claudiu,Aspirina si celorlalti care mi-au fost alaturi in acea zi, a fost cea mai frumoasa zi din viata mea.

Timpul a trecut, Thomas are 2 ani jumatate, vorbeste si este cu siguranta cel mai nebun si rau baiat din cati exista... la 2 ani jumate se catara,bate si strica tot. Dar a invatat si sa isi exprime sentimentele,astfel anul asta de Craciun l-am putut auzi spunand :" Tati, te ubesc!" . E un suflet mic care de fapt conduce familia,pentru ca el este cel care ne face atat pe mine cat si pe Alina sa luptam pentru a-i oferi tot ce merita un copil,nu stiu daca pot spune mai multe decat... el e Thomas!

Photobucket

Cititi mai departe...

Notiunea de "familie"

Etichete:
>

Pentru toti prietenii mei vechi,cei care ma cunosc de cand eram copil, faptul ca acum la 24 de ani am familia mea,copil si mai mult decat atat o casa este imposibilul decenit posibil. Spun asta deoarece oricine ma cunoaste poate afirma cu tarie ca inainte de iulie 2005 cand am intalnit-o pe Alina, orice femeie se combina cu mine se inhama fara sa isi dea seama la un sport extrem,motivul fiind unul simplu, eram la propriu un misogin nenorocit. Si uite totusi ca vorba "lupul isi schimba parul,dar naravul ba" nu se aplica de fiecare data. Eroina principala in aceasta poveste este Alina, sotia mea, cea care a luptat vreme buna pentru a ma tine in frau si in a imi arata ce inseamna de fapt viata, si uite ca a reusit. In iulie 2006 se nastea Thomas, cel care a finalizat procesul de transformare a mea dintr-un vagabont in familist. Anii incep sa treaca, Thomas deja vorbeste ..iar eu incep sa ma intreb unde a disparut vechiul "eu" . Un scandal mai recent cu cineva din lumea chinologica m-a ajutat sa realizez cat de mult m-am schimbat si cat de bine e sa ai acel ceva al tau, in cazul meu familia. Tot aud rahaturi gen : " eu nu sunt gata sa am un copil,o familie .. e prea devreme!" ... cea ce din punctul meu de vedere e un mare bullshit. Nu e nevoie sa fii gata pentru a avea un copil, este nevoie de o forta imensa pentru a creste acel copil si de una si mare mare pentru a intretine o familie. Dar toate aceste "eforturi" sunt rasplatite atunci cand auzi un : "tati, te iubesc!" sau atunci cand vezi cat a crescut copilul tau si cat de mult poate sa iti semene. Pe scurt dragii mei, notiunea de familie nu trebuie sa dispara din capul nimanui, cu toate ca timpul in care traim face ca acest cuvant sa fie unul din ce in ce mai rar folosit, si e pacat. A nu se intelege ca intr-o familie totul e de vis, din contra orice problema fie ea cat de mica are o puetere dubla, pentru ca ceea ce era odata problema mea, acum a devenit problema "noastra" . Astfel cand cineva incearca sa iti faca rau tie, face de fapt rau intregii familii, dar si aici exista o compensare,pentru ca unde`s doi.. puterea creste.

Cititi mai departe...

O noua zi...

Etichete:
>

Am stat iar cu ochii pe youtube toata noaptea, cred ca una din cele mai bune metode de a te relaxa este vizionarea unor maestrii in stand up comedy, la noi trupa Deko isi face treaba intr-un mod exemplar. Cat stateam in Bucuresti mergeam des sa ii vedem la Teatrul National, 2 ore de ras continuu cu glume care mai de care mai bune (gluma buna atata timp cat nu sunteti sensibili si va timorati cand auzi cuvantul " pula "). De fapt cred ca cel mai bine defineste acest cuvant Teo de la Deko in clipul asta :



Cei de la Deko sunt buni, insa atata timp cat intelegeti limba engleza este pacat sa ratati niste stand up shows cu Pablo Francisco, Eddie Murphy, Richard Pryor sau inegalabilul Chris Rock. Comedia trebuie promovata.

Stiti de ce imi este mie dor? Un spectacol Vacanta Mare, dar nu cea de acum .. ci acea Vacanta Mare de cand Dan Sava " Semaca" (Odihneasca-se in pace) era in viata. Ma uit la spectacole vechi pe care le-am vazut de mai bine de 10 ori si inca rad cu lacrimi.




Iar apogeul comediei din ultima perioada mi se pare ca il reprezinta Jeff Dunham, ale caror showuri este pacat sa le ratati... Ahmed the dead terrorist, Walter .. Peanut, papusi care prind viata in mana acestui ventriloc. Si sincer nu cred ca exista un om pe planeta asta care sa nu rada la poantele lor.

Mai jos cateva clipuri care zic eu .. merita vazute.








Cititi mai departe...
Etichete:
>

Aproape 2 dimineata si eu inca ma joc la blogul asta,dupa ce am schimbat o groaza de templateuri,gadgeturi si alte nebunii.. tot la Godfather am ramas.

Hai ca imi ajunge pe ziua de azi, inchei cu una din melodiile mele preferate :


Cititi mai departe...

Mda...

Etichete:
>

Si uite asa a venit si postul 2, am butonat si eu pe aici, mi-am dat seama ce si cum insa nu vreau sa fac un blog prea "fancy". Am picat pe ganduri mai devreme uitandu-ma la niste filmulete cu pustii din ziua de azi, am ajuns sa gandesc ca mosii .. pe bune! Adica ma gandesc ca in a 9a l-am trosnit pe directorul scolii, in a 8a chiuleam la greu, fumam, mai beam si o bere... si cu toate astea cand ma uit pe youtube la ce fac astia "mici" , realizez ca eu am fost un copil cuminte. Bun.. inteleg, esti adolescent .. esti anti-sistem (toti am trecut prin perioada asta), dar pana si miscarea asta are o limita.. sa ajungi sa iti etalezi p**a in fata profesorilor, in ora de religie sa ti-o iei la l**a ...unde ajungem frate? Apogeul l-a atins tipa de la un liceu faimos din capitala care ii facea l*ba colegului de banca... IN TIMPUL INSPECTIEI. Ori am innebunit eu, ori lumea asta e la propriu cu curu in sus.

Bun.. deci chiar imi place ideea asta de blog. Poti spune ce vrei,cat vrei. Deci cu siguranta voi posta des. Nu mereu pe teme asa tampite ca asta de azi,cel putin vreau sa cred ca voi incepe sa vad si lucruri mai putin bizare.

Pentru cei care sunt curiosi cum gasesti astfel de filme,eu nu am de gand sa le pun aici.. mie mi-a dat cineva un mass cu un pusti de isi arata maciuca in fata fetelor din clasa,si toti radeau cu lacrimi... eh.. din video in video ajungeti la tot ce povesteam eu aici.

Apropo.. youtube nu avea niste reguli pentru pornografie? Unele clipuri sunt mult prea explicite...

Gata.. Destul pentru moment.. dau o duma mai tarziu daca e cazul.

Cititi mai departe...

Primul post

Etichete:
>

Primul post... primul blog. Nu stiu ce pot spune de inceput dar cred ca in timp ma voi folosi de aceasta oportunitate de a vorbi liber,de a spune ce gandesc. Nu sunt unul dintre acei intelectuali care vorbesc in termeni stiintifici,si sincer nici nu mi-ar place sa fiu unul. Cred ca voi folosi acest blog pentru a a arata cat de bine e sa fii simplu. Hai ca ajunge momentan.. Sa ne auzim cu bine.

Cititi mai departe...


Copyright ? 2008 Bloggerized by : GosuBlogger
Langit: Designed by Eches Langit Blogger template distributed by eBlog Templates