feedburner

Te anunt cand mai scriu ceva?

căutare personalizată

Chinologia lu` Peste Prajit - Promovare Carpatini

Etichete: ,

Am vazut ca a fost destul de citit blogul meu din pricina postarilor despre chinologie si chiar am inceput sa primesc si raspunsuri.
Sunt 100% de acord cu ce spune Alex,drept urmare acum ceva vreme am decis sa fac un mic proiect de promovare a rasei. Cum toata chestia asta costa,si cum nu sunt un mic Gigi Becali, am decis sa fac un cont unde sa strang bani pentru acest proiect.
Proiectul in sine includea niste interviuri si filmari cu diversi artisti de pe la noi,despre ciobanescul carpatin. Lucru ce ar fi atras instant atat atentia tinerilor cat si atentia oamenilor in general.
Ce am primit eu pentru acest proiect? Multa m*ie,pe romaneste! Am fost facut cersetor si mi s-a spus ca incerc sa ma imbogatesc pe urma carpatinilor. Cei din lumea chinologica sunt in tema cu acel scandal. Pe scurt,am incercat sa fac ceva BUN pentru rasa si am fost tratat cu curul.
Ca mine sunt si altii care au diverse ideei,dar tac malc din cauza "mogulilor" din sistem. Pentru ca ajunge sa iti fie frica sa mai deschizi gura nestiind de unde apare un "ciumpalac" care vrea sa iti taie maul.

Trecand peste acest aspect ajung la chestia cu emisiunile astea la Radio Romania Actualitati si TVR3. Nimeni nu zice ca nu e bine ce se intampla,a nu se intelege gresit, insa CLAR trebuie gasit ceva mai bun.Culmea e ca ditamai cluburile de rasa stau si mictioneaza si o freaca la rece,in timp ce pe ecran,la o emisiune de maxima audienta apare impostorul si nesimtitul de Osiceanu. Este vorba despre emisiunea cu Rzavan si Danny,unde nea caisa asta care sta si baga strambe de vreme buna in lumea chinologica, isi etaleaza produsii.Nu comentez calitatea lor,pentru ca nu am ce comenta,ideea e simpla... ala a reusit, noi de ce nu am putea?

Va spun eu de ce. Pentru ca lumea e prea ocupata sa arunce cu cacat in unii si in altii. Eu chiar am o sectiune pe un forum oarecare dedicata vietii mele personale,menita sa arate ce nenorocit sunt eu. Asta e promovarea oferita de "maimarii" cluburilor de carpatini, si ma pote injura oricine cand spun asta. Este purul adevar.. omul cauta informatii despre carpatin si gaseste siteuri unde afla ca X nu e de acord cu Y dar mai ales faptul ca Z a avut o viata mai putin ortodoxa.

Dupa astea va mai asteptati sa bage cineva in seama carpatinul? Cine? Papa de la Roma poate.. daca nu o fi ocupat.

Alexe,cand ai pornit chestia cu bannerul asta :

Totul parea minunat,era un banner pe care si-l putea pune ORICINE pe site,promovand astfel carpatinul. Ceea ce probabil s-ar fi si intamplat daca nu era bagat intr-o discutie de cacat,unde tot eu eram acuzat ca este imaginea cu care fur eu bani de pe carca ciobanestilor.

CE PRETENTII SA AVEM FRATILOR? Avem ceea ce meritam.

P.S. A nu se intelege ca mai ma iau de cineva,ati reusit sa ma faceti sa ma retrag din discutii.. acum doar atrag atentia asupra unei probleme reale. Romanul nu isi cunoaste cainii.

Avem 4 rase fratilor... si lumea inca crede ca ce nu e mioritic e carpatin.. sau si mai rau... tot ce e ciobanesc... e caucazian!

Asta vreti? Asta sa aveti! Hai ca m-am aprins... sunt atat de multe de zis,si atat de putini oameni dispusi sa vorbeasca,de ce oare?

DiggIt!Add to del.icio.usAdd to Technorati Faves I`m Reading: Chinologia lu` Peste Prajit - Promovare CarpatiniTweet this!
1 comentarii:
gravatar
Anonim spunea...
11 septembrie 2009 la 23:51  

sunt interesat sa aflu mai multe despre carpatin de curand am achizitionat si eu unul

Trimiteți un comentariu

Trimiteți un comentariu

Testeaza-ti tastatura!Baga un Comment!
Hai... hai ca poti!
Bravoooo!
:)


Copyright ? 2008 Bloggerized by : GosuBlogger
Langit: Designed by Eches Langit Blogger template distributed by eBlog Templates