feedburner

Te anunt cand mai scriu ceva?

căutare personalizată

Mc Hammer style

Etichete:
>

Am vazut ca e cool sa ai cont pe twitter,asa ca m-am bagat si eu in seama pe acolo. Ideea e simpla si misto,ii anunti pe altii ce faci in diversele momente ale zilei. Automat mi-a fost bagat in lista MC Hammer,care scrie de 100 de ori pe zi (la ce criza financiara a avut omul,e de inteles). Din una in alta am dat peste site-ul asta,care probabil este siteul lui Hammer. Veti gasi atat pusti talentati in ale dansului cat si pusti penali,una peste alta mie mi-a placut site-ul asa ca vi-l recomand si voua cu placere.

Cititi mai departe...

Un semnal de Alarma

Etichete:
>

Chiar daca unii nu iau in serios probabilitatea ca asa ceva sa se intample, este bine sa cititi acest articol.

Chiar ieri ma gandeam la treaba asta in timp ce ma uitam pe Realitatea la un reportaj despre 4 martie 1977,ziua teribilului cutremur care a lasat sechele ce se resimt si in zilele noastre.

Recomand sa cititi des blogul lui ham, este de departe unul dintre oamenii care stiu sa isi exprime foarte bine punctul de vedere.

N-joy!

Cititi mai departe...

The "Pauza" `s End

Etichete:
>

Este incredibil cat de repede am rezolvat problema cu netul la noua locatie,asadar perioada de 2 saptamani anuntata s-a transformat in 4 zile.. :D

Revin cu niste postari maine cred...

Cititi mai departe...

Parazitii - Mix

Etichete:
>

Parazitii in efect :)

Din pacate regasesc mereu acelasi ritm in muzica celor de la Parazitii,e ca si cum ai asculta mereu remixuri la acelasi negativ.
Ce imi place la ei mereu este modul caternicos de a-si expune punctul de vedere. Melodia de mai sus este o caterinca foarte reusita.. poate un mic atac la reclamele stupide "DonCafe",oricum e clar.. "Parazitii Style". :)


P.S. Melodie Necenzurata!

Cititi mai departe...


Copyright ? 2008 Bloggerized by : GosuBlogger
Langit: Designed by Eches Langit Blogger template distributed by eBlog Templates