feedburner

Te anunt cand mai scriu ceva?

căutare personalizată

Mircea Badea despre "parasiri"

Etichete:
>

Chiar daca in ultima vreme numai sunt un fan al lui Mircea Badea, motivele fiind diverse, in filmuletul de mai jos omul e CRIMINAL. Am ras de zis ca mor.

"Bine,pa!" :)))))




Enjoy oameni buni! ;)

Cititi mai departe...

Poveste de viata

Etichete:
>

Initial am vrut sa scriu eu despre povestea Alinei,dar a ales sa isi faca un blog unde sa isi spuna singura povestea. Deocamndata primele 4 "capitole" ...care aveti rabdare si vreti sa aflati cat trebuie sa lupte o mama pentru copilul ei aruncati o privire aici :


Blogul Alinei

Cititi mai departe...

Cainele si Copilul

Etichete: ,
>

Romica&Lizeta de pe ciobanesc.forumup.com mi-a dat astazi o povestioara care vine clar in sustinerea a ceea ce am sustinut mai jos referitor la relatia copil-caine. O puteti citi aici!

Cititi mai departe...

Albumul lui JerryCo aproape gata

Etichete:
>



Hai cu albumul JerryCo!

Cititi mai departe...

Vesti bune pentru iubitorii NFS

Etichete: ,
>

Need For Speed anunta lansarea a inca 4 jocuri anul acesta. Nu poate decat sa ma bucure treaba asta, mi se pare de departe unul din cele mai bune jocuri facute pana acum. Mai multe informatii gasiti aici

Cititi mai departe...

Referitor la Commenturi

Etichete:
>

Am rezolvat pb cu commenturile,am scos si "no follow" asa ca feel free to comment! ;)

Cititi mai departe...

Ciobanescul Carpatin si Copilul

Etichete:
>

Astazi va vorbesc iar despre carpatin. Dupa cum am spus voi aloca mult timp acestei rase.

Multi sunt cei care nu isi iau un caine mare pentru ca au copil/copii. O prostie din punctul meu de vedere. Orice caine educat corespunzator se va purta frumos cu orice membru al familiei.

Eu voi vorbi aici despre relatia Ciobanesc Carpatin si Copil din punct de vedere personal.
Pancu si Zina sunt de o varsta cu Thomas, practic copilaria lui Thomas va insemna in mare parte mult timp alaturi de acesti 2 caini. La inceput trebuie sa recunosc ca eram ingrijorat despre eventualele accidente. Asta pana in momentul in care Zina l-a vazut prima oara pe Thomitza. Nu o sa uit momentul ala... Alina il tinea in brate, avea cam 3 luni Thomitza, si Zina a venit usor s-a ridicat pe Alina uitandu-se ce tine in brate. S-a uitat si asa din scurt i-a dat o limba pe obraz lui thomitza si a stat acolo cu Alina uitandu-se la el. A urmat Pancu, l-a lipait si el si i-am lasat sa stea langa copil. Urmeaza etapa premergatorului... m-am albit cand l-am vazut pe thomas intre cei 2,care deja crescusera aveau cam 7 luni de acum si erau ditamai animalele... Thomas al meu s-a dus cu premergatorul la ei. Amandoi cainii s-au suit cu labele din fata pe premergator si au inceput sa il linga si sa se joace cu el cu atata blandete si atentie incat am ramas toti masca. De atunci Thomas merge singur la caini,intra cu mine cand le dau de mancare,chiar se ascunde de mine in cusca lui Pancu. As putea sa va povestesc vreme buna despre diversele intamplari cu ciobanestii si copii. O sa va arat in schimb niste poze care spun multe despre relatia copil-caine. Personal recomand oricarui parinte achizitia unui caine pentru copilul sau. Va spun din proprie experienta ca daca nu ar fi fost Axa, copilaria mea ar fi fost cu totul altfel. Un caine va oferi mereu protectie si atentie familiei lui, dar cea mai mare grija va fi acordata in primul rand copilului.
Va las in compania unor poze cu dulaii,copii si nepoatele mele:











Sa nu credeti ca doar carpatinii sunt senzationali cu copii. Uite-l pe Tano( Cane Corso) cu Thomitza.





Se mai intampla si accidente :)



Dar copilul va iubi mereu cainii:



Cititi mai departe...

Luati d`ascultati

Etichete:
>

Nu zic nimic, cred ca fiecare melodie spune ceva in felul ei, incep sa le reamintesc unora inca de pe acum ca anul asta se fac 20 de ani de cand unii dintre noi ne-am pierdut rude si cunoscuti in acea revolutie care le-a creat lor astazi tot ce au. Ma refer la pustii aia de ii vezi prin interviuri spunand :
" Da ce ma intereseaza pe mine de Revolutie?!?"


Nimeni Altu - Fii ai bravilor soldati



Revolutie 1989



Bitza - Copii imbatraniti inainte de timp



Cristian Paturca - Imnul Golanilor




Aproape 20 de ani de cand verisoara mea, Ingrid, a iesit pe balcon sa intinda rufele. Atunci urma ca ea sa mearga ultima oara pe picioarele ei,pentru ca unul din primele gloante trase de "Armata care nu tragea in populatie" i-a strapuns coloana vertebrala. Si toate astea pentru ca astazi,niste pusti corditi sa spuna ca.... "p**a mea, ce ma intereseaza pe mine?"

Cam devreme pentru postarea asta,dar din clip in clip pe yotube am dat de niste copii intervievati de Pro Tv care si-au expus foarte deschis parerea despre ce s-a intamplat atunci. Promovati nene din cand in cand si niste filmulete sau clipuri cu revolutia,poate asa or intelege si ei ce a fost revolutia asta.

Cititi mai departe...

Prima televiziune de Hip-Hop pe net

Etichete: ,
>

Felicitari baietilor de la http://www.hiphopdeacolo.com. Au pus pe picioare prima televiziune online dedicata strict hip-hopului. In timp aici veti gasi emisiuni,concerte,videoclipuri si tot ce tine de scena hip-hop din romania. Go Go Baietii!

Urmatiti aici

Cititi mai departe...

Google a lansat aplicaţia ce permite localizarea unei persoane pe baza numărului de mobil.

Etichete:
>

Daca ieri ma uitam la filmuletul trimis de ham , astazi ma uit uimit cum planul asta de "mass control" prinde amploare. Toata lumea este incantata de facilitatile Google Earth.. ei bine asta nu e tot dragii mei. Vorba lui Cheloo .. "Avem onoarea de a fii monitorizati prin satelit!"
Deja se ajunge prea departe si tot ceea ce se numea odata "intimitate" va ajunge sa fie un mister. "The truth is out there" zicea Mulder odata.. :)

Articolul cu pricina aici

Enjoy.

Cititi mai departe...
Etichete:
>

Da Cabral, ai avut dreptate, filmul asta te prinde si este de departe un film care merita promovat. Take a look mai uameni buni! You guys are just great! Really!

Cititi mai departe...


Copyright ? 2008 Bloggerized by : GosuBlogger
Langit: Designed by Eches Langit Blogger template distributed by eBlog Templates