feedburner

Te anunt cand mai scriu ceva?

căutare personalizată

Ia amenda neamule...

Etichete:
>

Asta e cel mai smecher roman. Luati exemplu:

http://www.libertatea.ro/stire/si-a-platit-amenda-cu-120-kg-de-monede-233648.html

eu rad de juma de ora incontinuu.. imi si imaginez .. 5,10,15,20.... :)))))

Cititi mai departe...

VideoBlog

Etichete:
>

Proiectul VideoBlog intra in stand-by, am sters cele doua videoclipuri, nu se merita sa reiau unele discutii. Oricum nu vor avea nici un efect, in curand voi incepe videobloggingul din nou, de data asta mult mai "pregatit" :)

Cititi mai departe...

Gigi Becali

Etichete:
>

Nu credeam sa ma transform vreodata in aparatorul lui Becali, insa ce se intampla acum arata cat de mult cacat exista in sistemul nostru judiciar.

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-5544830-ultima-ora-gigi-becali-primit-mandat-arestare-preventiva-pentru-29-zile-avocatul-apararii-declarat-recurs.htm

Tot tie ti se fura masina.. tot tu ramai pe arest... ROMANIA! SIMPLY SURPRISING!


Oare de ce nu s-a autosesizat politia atunci cand Basescu a furat telefonul unei "tiganci imputite"? Foarte buna intrebarea pusa de Gadea la Sinteza Zilei aseara. De fapt... asa se fac lucrurile in Romania, numai trebuie sa ne mire nimic.

Cititi mai departe...

Black Out Magazine

Etichete:
>

Din ce in ce mai serioasa treaba cu aceasta revista online. Se bucura de succes si intradevar este un real ajutor pentru fanii hip-hop. In numarul acesta interviul cu Guess Who, pe 16 aprilie vine "teleleu" nenea Skizzo Skills, big up baietii!

www.blackoutmagazine.ro

Baga tare pe citit, doar e moca! :)

Cititi mai departe...

Nu pleca nebunule...

Etichete:
>

Piturca nu pleaca!

Cum sa pleci mai Piti? Dupa ce ne-ai facut pe toti atat de mandri, pe bune cred ca multi ne-am adus aminte de copilarie cand jucam fotbal pe maidan. Ce s-a intamplat pe final de meci? Nicolita ii da cu mingea in cap aluia, Tamas se poate angaja la Tarom la cat de sus a trimis mingea, pe Max Nicu l-ai tinut acolo langa tine pe banca, te simteai singur? Contra a dat si el cu mucii in fasole. Singurul, dar absolut singurul pe care il poti pupa si in fund este Tanase, omul ala a dat clasa "greilor" din fotbalul romanesc.
Asa ca dorinta mea cea mai mare domnule Piturca, nu pleca. Mai stai, pe bune.. nu cred ca va reusi cineva sa dezamageasca la fel de bine ca tine. Stai! M-am razgandit!!!!

PLECATI TOTI BA! Lasati-l pe Tanase,pe Mutu (inca cred ca Mutu e un jucator bun daca are cu cine sa joace, altfel nu-mi explic cum la Fiorentina face treaba si aici nu!) si in rest plecati toti in frunte cu Chivu, locul vostru e in lanul de porumb. Aduceti jucatori de la FC Plumbuita. Aia vor avea sange in ei si dorinta de afirmare, vor musca din dusmani aducandu-ne aminte ca avem o tara cu fotbalisti FOARTE buni, dar cu selectioneri al dracu de prosti. Mars la cacat!

Ne e dor de tine Hagi!

Cititi mai departe...

S-a trezit hip-hopul

Etichete:
>

2009.
Sincer la un moment dat hip-hopul ajunsese ca politica, o gramada de promisiuni cu albume noi si concerte multe, din care s-au materializat ... 10% poate.
Imi aduc aminte lansarea mixtapeului lui Grasu din Session, puzderie de invitati, si o gramada de promisiuni. A trecut insa vreme buna pana la primul album promovat de acel mixtape, astfel in 2008 Maximilian a rupt norma cu un album de nota 10+. Bun, Maximilian, Bitza a scos si el (Sinteze rupe norma).. dar ce s-a intamplat cu Grasu,Guess Who,Agresiv,Spike si restul? Anul 2008 trebuia sa fie unul al marilor lansari.

Am avut insa niste artisti "noi" care au rupt norma pe 2008, astfel am putut asculta niste melodii geniale de la : Vescan,Rappy,Rimmer,Kartel,etc.Acum.. aceasi intrebare: dar restul?
Nu cred ca are rost sa mai aduc aminte de Viata Noastra Vol 2, albumul B.U.G. Mafia care trebuia sa apara acum 2 ani.. si de atunci in fiecare luna apar zvonuri sau cate vre-o piesa scapa pe net. Se aud iarasi zvonuri cum ca in curand ar iesi si un album Mafia. Sper sincer sa nu ramana doar zvonuri, Tataee spunea odata ca nu vrea sa ofere sentimentul de saturatie... pai deja il avem pe ala de "uitare" si "ramanere in urma rau", nu sunt bulangiu, sunt fan Mafia.. dar asta imi e parerea, s-a intarziat prea mult.
Pana una alta 2009 a inceput al naibii de bine, avem un Puya care a filmat un clip pentru piesa "Undeva in Balcani", piesa ce promoveaza noul album "Romanisme", personal ascult pe repeat melodia, este un sound nou care a prins foarte bine in Romania.
Sisu se pare ca a depasit perioada de probleme, si astfel a pus-o de o "Vacanta in Mexic", noul album e pe drum, pana una alta a aparut un preview care suna si el foarte promitator.
Azi dimineata intru pe forum, sa vad ce mai discuta baietii pe acolo, ajung la Stiri si gasesc titlul : " Guess Who feat Spike - Tu". Oricine ma cunoaste stie ca sunt fan Guess Who inca de cand l-am auzit prima data, iar Spike este un alt tip pe care l-am apreciat mereu, melodia lui "Drumurile" a fost pusa pe repeat in data de 6 decembrie 2006 cand am stat blocat in trafic circa 5 ore. "Ce faci ma,pui frana? Da-i,da-i,da-i!" :)
Asadar ii asteptam in continuare pe Grasu XXL,Agresiv,Mario,Villy si pe toti ceilalti care pot salva miscarea asta numita Hip-Hop. La munca baieti, doar nu va pirateaza fanii degeaba :)

Deci, daca piratezi, si nu cumperi nici macar un album al artistului preferat, draga ascultatorule de hip-hop.. am acelasi mesaj ca si piesa de mai jos : "Tu... poti sa te duci dracu!"

Spike si Guess Who - TU


Spike ft Guess Who - TU (HD) from Future Graphics on Vimeo.

Cititi mai departe...

Big Familly :)

Etichete:
>

Despre Ioana

Cititi mai departe...

interviu cu Thomas

Etichete:
>

In caz ca va era dor de Thomas :)

Cititi mai departe...


Copyright ? 2008 Bloggerized by : GosuBlogger
Langit: Designed by Eches Langit Blogger template distributed by eBlog Templates