feedburner

Te anunt cand mai scriu ceva?

căutare personalizată

The curious case of Benjamin Button

Etichete:
>

The curious case of Benjamin Button

Voi adauga din cand in cand pe blog, parerea mea despre unele din filmele vizionate.

Incep astazi cu Strania povestea a lui Benjamin Button. Un film pe care il recomand din toata inima. Sincer,citeam comentariile pe net si nu prea stiam ce sa cred,recunosc ca eram aproape sigur ca e o porcarie.
Cat m-am putut insela! Ce rol face Brad Pitt in povestea asta care te tine aproape 3 ore tintuit in fata ecranului. Foarte trist filmul, si foarte ciudata povestea. Realizezi cat de mult trebuie sa apreciezi viata asa cum e ea... cu bune,cu rele. Orice ti-ai dori sa fie altfel,ar putea da peste cap totul. Pe scurt,Benjamin Button se naste batran... si isi parcurge intreaga viata murind tanar.
Nu detaliez,nu are rost,dar este un "must see" si unul din filmele care anul acesta vor rupe la Oscar. Sunt sigur de asta.

Enjoy.

Cititi mai departe...

2009

Etichete:
>

Stateam mai devreme si ma gandeam ce planuri am pe 2009... sincer nu prea multe. Astept cu sufletul la gura data de 2 februarie cand procesul pentru custodia copilului pe care il duce sotia mea de 4 ani se apropie de sfarsit. O sa detaliez si aceasta etapa a vietii noastre,dar nu acum.. deocamdata nu am chef sa rememorez toata perioada,nu e una tocmai vesela.
Odata cu sfarsitul acestui proces,chiar sper sa pot aloca mult mai mult timp atat proiectelor personale (caini,familie,job ) dar si unei afaceri. In plina criza economica,eu indraznesc sa ma gandesc ca poate reusesc anul asta sa imi deschid afacerea la care am visat si sincer,nu cred ca voi avea probleme. Sunt optimist.. inca! :)
In materie de caini,am multe planuri dar din pacate nu am resursele necesare pentru a ma ocupa de ei ca la carte. Ramane doar sa incerc sa tin cat mai updatat si sa realizez proiectele de promovare a rasei in fata tinerilor din Romania. Sa vedem ce o iesi.
Ah si inca ceva ce vreau eu pe 2009... sa devin miliardar... ce ziceti,ma ajutati? :)

Cititi mai departe...


Copyright ? 2008 Bloggerized by : GosuBlogger
Langit: Designed by Eches Langit Blogger template distributed by eBlog Templates