feedburner

Te anunt cand mai scriu ceva?

căutare personalizată

Internetul si Securitatea

Etichete:
>

Da!
Am fost prost,nu am instalat nici un firewall si antivirus cu gandul ca "nu mi se intampla tocmai mie!" ... si uite ca s-a intamplat. Niste tampiti, si asta e varianta lights, nu as vrea sa fiue nevoit sa ii fac muisti infantili loviti de pubertate dupa varsta de 30 de ani care in loc sa isi vada de propriile probleme ii fute grija de pula mea si cum percep eu durerea... nu.. nu vreau sa spun asta despre ei. Nu care cumva sa se supere acel hacker futu`i pe ma`sa`n gat! Trecand peste partea de introducere... din calculator mi-au fost furate poze FOARTE personale, copii ale actelor si se pare ca au avut si acces la datele mele de conectare online la contul bancar.
Asa ca se s-au gandit ei.. s-au gandit sa trimita acele poze cu mine nud.. la majoritatea cunoscutilor mei,asta dupa ce initial mi-au aflat parola cu ajutorul unui keylogger banuiesc. Asta e... faptul e deja consumat,dar vreau sa imi cer scuze tuturor care au primit mesaje de pe emailul meu sau daca pe vre-un forum au primit mesaje de la userul meu. Nu am fost eu cel care a trimis acele poze, cei care sunteti in domeniul chinologiei stiti toti cine a fost... sunt un sac de nervi pentru ca din cauza tampeniei facute de ei,a trebuit sa dau format la tot calculatorul.. aproximativ 300 de giga dusi pe maciuca din cauza maimutoilor astia... asta e. Asa imi trebuie daca imi permit sa iubesc o rasa de ciobanesti romanesti si sa fac orice pentru promovarea ei. Dar nu ma las baieti.. continuati daca va tin outele... dar niciodata sa nu uitati ca aparentele inseala,si tare imi e mie ca nu va jucati cu cine trebuie.

Atasez aici si ce se intampla cu calculatorul meu in timp ce vorbim.. ca sa vedeti ca nu mananc rahat,si unii handicapati nu se lasa sub nici o forma...





Si ...apropo bai coane hackere.. m-ai fortat sa sterg tot ce aveam pe calc.. ce speri sa mai gasesti?

Cititi mai departe...

Evolution of Dance 2

Etichete:
>

Tipul care a rupt in doua youtube-ul cu Evolution of Dance revine... chiar daca acest clip numai ara celasi impact ca primul,tot merita vazut...

Cititi mai departe...

Voce frate...

Etichete:
>

Nu spun nimic... decat : WOW!

Cititi mai departe...

Tolea Ciumac

Etichete:
>

Cred ca deja cazul Magda vs Tolea il stim cu totii. Cateodata mai stateam sa ma amuz de subiectele OTV.. atunci am prins faza cu Elodia in sac. :) Tolea a adus un sac si i-a tinut o emisiune intreaga pe toti in suspans... toti credeau ca in sac e Elodia. Cand de fapt...



1 - 0 pt Tolea

Astazi.. acelasi Tolea il pune pe Diaconescu unde ii e locul :



2-0 pt Tolea.


Nu stiu ce ziceti voi dar eu am devenit fan Tolea Ciumac. Foarte tare omul!

Cititi mai departe...

Tano - 18 luni

Etichete:
>

El e Tano,initial cainele meu, dar vazand relatia deosebita pe care o are cu fratele meu am hotarat sa il las in grija lui.. oricum detaliile nu conteaza. El e Tano, un exemplar de cane corso care face furori pe oriunde merge...

Cititi mai departe...

Ciobanesc Carpatin part 2

Etichete:
>

Hai sa va prezint pe rand cainii mei,si mica mea activitate chinologica....

In 97 tata a adus acasa o catelusa de carpatin,ea fiind baza intregii mele pasiuni pentru rasa asta. Ei bine Axa,asa se numea, a crescut si ne-a facut mie si fratilor mei copilaria mai frumoasa. Nu voi intra in detalii despre ea.. spun doar atat, caracter si inteligenta ca la acea catea eu nu am mai intalnit pana in ziua de azi la nici un caine,a fost prima mea catea si poate de aceea sunt si un pic subiectiv,oricum doar cine are un carpatin intelege ce spun eu cand afirm ca acesti caini sunt UNICI!

Axa :



Datorita problemelor personale,dupa moartea Axei nu mi-am mai putut lua un caine,insa pasiunea si dorinta de a mai avea un carpatin o aveam inca in sange, atata tot ca odata cu trecerea anilor pasiunea asta a fost ingropata atat de mult de restul problemelor incat numai la carpatini nu imi mai statea mintea... asta pana in iulie 2006 ..cand dupa ce s-a nascut Thomas am hotarat sa ne mutam la curte, iar atunci aceasta veche pasiune a reaparut... simteam ca imi fierbe sangele si abia asteptam sa ma mut pentru a cumpara un carpatin... insa graba asta m-a costat... am facut greseala sa cred ca voi gasi instant un caine de calitate si am cumparat o catea fara pedigreesi fara sa pun prea multe intrebari (aviz amatorilor: luati caini numai de la crescatorii din AchR) ...si astfel am cumparat o catelusa de la o fata care si in ziua de azi vinde pui fara probleme. Eh, asta a fost marea mea greseala.. am cumparat o catelusa pe care am botezat-o tot Axa, o catelusa pe care a indragit-o instant toata familia,dar care atat datorita faptului ca acea tipa m-a mintit ca e vaccinata, cat si din cauza mea ca nu am stiut sa ma ocup mai bine... a murit la 2 lun1 dupa ce am cumparat-o.. exact cu o zi inainte de ziua mea de nastere.

Axa 2 :


Alina,sotia mea.. a realizat cat de afectat am fost de moartea acestei cateluse... astfel incat de ziua mea pe 6 octombrie,l-a sunat pe dl Balan Gheorghe pentru a-mi cumpara un alt pui de carpatin. 2 ore mai tarziu eram la Piatra Neamt unde am vazut-o pe Zina de Troian si ne-am indragostit de ea, Am cumparat-o pe Zina.. atata tot ca inttr-un alt tarc,undeva in spatele meu.. un catelus mic se tot hlizea la mine...scotand niste zgomote care mai de care mai ciudate.... cand m-am uitat mai bine si l-am vazut am zis ca mor.. era atat de frumos incat instant am spus : " Il vreau si pe asta!". O saptamana mai tarziu m-am dus si l-am cumparat si pe el... Alina i-a pus numele Pancu. Din acea saptamana, viata mea avea sa se schimbe mult.
Asta pentru ca acea pasiune despre care vorbeam anterior a inviat atat de puternic incat am inceput sa particip cu amandoi cainii la expozitii,sa incep sa invat cat mai multe atat despre rasa cat si despre caine in general. Iar ca sa dovedesc ca pasiunea nu cunoaste limite... atunci cand deja familia era ingrijorata ca aloc prea mult timp cainilor... am cumparat si a 3a catelusa.. si anume pe Furia ot Aral Dream.
Si sa nu credeti ma opresc aici.. in nici un caz! Am de gand sa ma ocup de cainii astia indiferent de cati oameni "bine intentionati" incearca sa imi puna piedica ( Da.. exista si din aia). Daca as sta sa scriu cate am in cap as face probabil cel mai lung post din istoria blogurilor.. ma opresc deocamdata aici,urmand ca pe viitor sa incerc sa va fac sa cunoasteti ciobanescul romanesc mai bine.

Pancu :




Zina:




Furia:


Cititi mai departe...


Copyright ? 2008 Bloggerized by : GosuBlogger
Langit: Designed by Eches Langit Blogger template distributed by eBlog Templates