feedburner

Te anunt cand mai scriu ceva?

căutare personalizată

O noua zi...

Etichete:

Am stat iar cu ochii pe youtube toata noaptea, cred ca una din cele mai bune metode de a te relaxa este vizionarea unor maestrii in stand up comedy, la noi trupa Deko isi face treaba intr-un mod exemplar. Cat stateam in Bucuresti mergeam des sa ii vedem la Teatrul National, 2 ore de ras continuu cu glume care mai de care mai bune (gluma buna atata timp cat nu sunteti sensibili si va timorati cand auzi cuvantul " pula "). De fapt cred ca cel mai bine defineste acest cuvant Teo de la Deko in clipul asta :



Cei de la Deko sunt buni, insa atata timp cat intelegeti limba engleza este pacat sa ratati niste stand up shows cu Pablo Francisco, Eddie Murphy, Richard Pryor sau inegalabilul Chris Rock. Comedia trebuie promovata.

Stiti de ce imi este mie dor? Un spectacol Vacanta Mare, dar nu cea de acum .. ci acea Vacanta Mare de cand Dan Sava " Semaca" (Odihneasca-se in pace) era in viata. Ma uit la spectacole vechi pe care le-am vazut de mai bine de 10 ori si inca rad cu lacrimi.




Iar apogeul comediei din ultima perioada mi se pare ca il reprezinta Jeff Dunham, ale caror showuri este pacat sa le ratati... Ahmed the dead terrorist, Walter .. Peanut, papusi care prind viata in mana acestui ventriloc. Si sincer nu cred ca exista un om pe planeta asta care sa nu rada la poantele lor.

Mai jos cateva clipuri care zic eu .. merita vazute.








DiggIt!Add to del.icio.usAdd to Technorati Faves I`m Reading: O noua zi...Tweet this!
0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Trimiteți un comentariu

Testeaza-ti tastatura!Baga un Comment!
Hai... hai ca poti!
Bravoooo!
:)


Copyright ? 2008 Bloggerized by : GosuBlogger
Langit: Designed by Eches Langit Blogger template distributed by eBlog Templates