feedburner

Te anunt cand mai scriu ceva?

căutare personalizată

Mda...

Etichete:

Si uite asa a venit si postul 2, am butonat si eu pe aici, mi-am dat seama ce si cum insa nu vreau sa fac un blog prea "fancy". Am picat pe ganduri mai devreme uitandu-ma la niste filmulete cu pustii din ziua de azi, am ajuns sa gandesc ca mosii .. pe bune! Adica ma gandesc ca in a 9a l-am trosnit pe directorul scolii, in a 8a chiuleam la greu, fumam, mai beam si o bere... si cu toate astea cand ma uit pe youtube la ce fac astia "mici" , realizez ca eu am fost un copil cuminte. Bun.. inteleg, esti adolescent .. esti anti-sistem (toti am trecut prin perioada asta), dar pana si miscarea asta are o limita.. sa ajungi sa iti etalezi p**a in fata profesorilor, in ora de religie sa ti-o iei la l**a ...unde ajungem frate? Apogeul l-a atins tipa de la un liceu faimos din capitala care ii facea l*ba colegului de banca... IN TIMPUL INSPECTIEI. Ori am innebunit eu, ori lumea asta e la propriu cu curu in sus.

Bun.. deci chiar imi place ideea asta de blog. Poti spune ce vrei,cat vrei. Deci cu siguranta voi posta des. Nu mereu pe teme asa tampite ca asta de azi,cel putin vreau sa cred ca voi incepe sa vad si lucruri mai putin bizare.

Pentru cei care sunt curiosi cum gasesti astfel de filme,eu nu am de gand sa le pun aici.. mie mi-a dat cineva un mass cu un pusti de isi arata maciuca in fata fetelor din clasa,si toti radeau cu lacrimi... eh.. din video in video ajungeti la tot ce povesteam eu aici.

Apropo.. youtube nu avea niste reguli pentru pornografie? Unele clipuri sunt mult prea explicite...

Gata.. Destul pentru moment.. dau o duma mai tarziu daca e cazul.

DiggIt!Add to del.icio.usAdd to Technorati Faves I`m Reading: Mda...Tweet this!
0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Trimiteți un comentariu

Testeaza-ti tastatura!Baga un Comment!
Hai... hai ca poti!
Bravoooo!
:)


Copyright ? 2008 Bloggerized by : GosuBlogger
Langit: Designed by Eches Langit Blogger template distributed by eBlog Templates