feedburner

Te anunt cand mai scriu ceva?

căutare personalizată

Luati d`ascultati

Etichete:

Nu zic nimic, cred ca fiecare melodie spune ceva in felul ei, incep sa le reamintesc unora inca de pe acum ca anul asta se fac 20 de ani de cand unii dintre noi ne-am pierdut rude si cunoscuti in acea revolutie care le-a creat lor astazi tot ce au. Ma refer la pustii aia de ii vezi prin interviuri spunand :
" Da ce ma intereseaza pe mine de Revolutie?!?"


Nimeni Altu - Fii ai bravilor soldatiRevolutie 1989Bitza - Copii imbatraniti inainte de timpCristian Paturca - Imnul Golanilor
Aproape 20 de ani de cand verisoara mea, Ingrid, a iesit pe balcon sa intinda rufele. Atunci urma ca ea sa mearga ultima oara pe picioarele ei,pentru ca unul din primele gloante trase de "Armata care nu tragea in populatie" i-a strapuns coloana vertebrala. Si toate astea pentru ca astazi,niste pusti corditi sa spuna ca.... "p**a mea, ce ma intereseaza pe mine?"

Cam devreme pentru postarea asta,dar din clip in clip pe yotube am dat de niste copii intervievati de Pro Tv care si-au expus foarte deschis parerea despre ce s-a intamplat atunci. Promovati nene din cand in cand si niste filmulete sau clipuri cu revolutia,poate asa or intelege si ei ce a fost revolutia asta.

DiggIt!Add to del.icio.usAdd to Technorati Faves I`m Reading: Luati d`ascultatiTweet this!
0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Trimiteți un comentariu

Testeaza-ti tastatura!Baga un Comment!
Hai... hai ca poti!
Bravoooo!
:)


Copyright ? 2008 Bloggerized by : GosuBlogger
Langit: Designed by Eches Langit Blogger template distributed by eBlog Templates