feedburner

Te anunt cand mai scriu ceva?

căutare personalizată

Black Out Magazine nr 2

Etichete:


A aparut si numarul 2 din revista Black Out Magazine. Poate fi citita aici.
Cineva ma intreba de unde poate cumpara revista. Din pacate, in momentul de fata este valabila doar varianta online. Daca in timp revista se va dovedi de succes, probabil ca vor exista si variante tiparite.

Dar, pentru ca exista un mare "dar", atata timp cat consumatorul de Hip-Hop downlodeaza tot ce gaseste pe net si nu intelege ca a cumpara un album, a merge la un concert sau a cumpara orice fel de material de la artistul preferat inseamna sustinerea acelui artist si implicit a miscarii Hip-Hop, nu se va face nimic concret pentru fanii hip-hop. Si sincer, nici nu merita. Momentan tot ce se face pentru hip-hop se face din pasiune, fara ca vre-en beneficiu material sa fie pomenit.
Ma uit la neamtzu, a facut www.bugmafia93.ro ...un site "neoficial" care da clasa multor "oficiale". A muncit mult si in timp a creat o adevarata comunitate pe acel forum. Rasplata? Nici una.
Exemple ar fi o gramada, uitati-va la Vescan, a scos un album hip-hop de zile mari, artist ale carui melodii au atins "coarda sensibila" multor ascultatori de HH, cu toate astea albumul nu exista si nu va fi vreodata "pe piata".
Sa mai spun despre vanzarile Hip-Hop din ultima vreme? Nu cred ca are rost, asadar e bine ca atunci cand niste oameni fac un proiect de genul Black Out Magazine, sa nu punem prea multe intrebari. E bine ca inca gasim oameni care macar pe plan virtual sa faca lucrurile sa para OK, succese baietilor de la revista, faceti un lucru bun pentru un curent aproape mort.

DiggIt!Add to del.icio.usAdd to Technorati Faves I`m Reading: Black Out Magazine nr 2Tweet this!
0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Trimiteți un comentariu

Testeaza-ti tastatura!Baga un Comment!
Hai... hai ca poti!
Bravoooo!
:)


Copyright ? 2008 Bloggerized by : GosuBlogger
Langit: Designed by Eches Langit Blogger template distributed by eBlog Templates