feedburner

Te anunt cand mai scriu ceva?

căutare personalizată

Nu pleca nebunule...

Etichete:

Piturca nu pleaca!

Cum sa pleci mai Piti? Dupa ce ne-ai facut pe toti atat de mandri, pe bune cred ca multi ne-am adus aminte de copilarie cand jucam fotbal pe maidan. Ce s-a intamplat pe final de meci? Nicolita ii da cu mingea in cap aluia, Tamas se poate angaja la Tarom la cat de sus a trimis mingea, pe Max Nicu l-ai tinut acolo langa tine pe banca, te simteai singur? Contra a dat si el cu mucii in fasole. Singurul, dar absolut singurul pe care il poti pupa si in fund este Tanase, omul ala a dat clasa "greilor" din fotbalul romanesc.
Asa ca dorinta mea cea mai mare domnule Piturca, nu pleca. Mai stai, pe bune.. nu cred ca va reusi cineva sa dezamageasca la fel de bine ca tine. Stai! M-am razgandit!!!!

PLECATI TOTI BA! Lasati-l pe Tanase,pe Mutu (inca cred ca Mutu e un jucator bun daca are cu cine sa joace, altfel nu-mi explic cum la Fiorentina face treaba si aici nu!) si in rest plecati toti in frunte cu Chivu, locul vostru e in lanul de porumb. Aduceti jucatori de la FC Plumbuita. Aia vor avea sange in ei si dorinta de afirmare, vor musca din dusmani aducandu-ne aminte ca avem o tara cu fotbalisti FOARTE buni, dar cu selectioneri al dracu de prosti. Mars la cacat!

Ne e dor de tine Hagi!

DiggIt!Add to del.icio.usAdd to Technorati Faves I`m Reading: Nu pleca nebunule...Tweet this!
0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Trimiteți un comentariu

Testeaza-ti tastatura!Baga un Comment!
Hai... hai ca poti!
Bravoooo!
:)


Copyright ? 2008 Bloggerized by : GosuBlogger
Langit: Designed by Eches Langit Blogger template distributed by eBlog Templates